Produkte

Panel Diellor Bluesun Shingled 500W Krejt i zi

Artikulli: BSM500PM5-72SB

Qelizë diellore: Panel diellor 166 mm

Numri i qelizave: 72

Gama e fuqisë: 465w-490w

Madhësia: 2056*1140*35mm

Certifikata: TUV, CE

Efiqienca: 22.3%

Tempertura e operimit: -40 deri +80 gradë celsius

Garancia: 12 vjet Garanci për produktin, 25 vjet Garanci për fuqinë e prodhimit

Panel Diellor Bluesun Shingled fotovoltaik 415W krejt i zi

Artikulli: BSM415PM5-60SB

Qelizë diellore: Panel diellor 166 mm

Numri i qelizave: 60

Gama e fuqisë: 390w-415w

Madhësia: 1719*1140*35 mm

Certifikata: TUV, CE

Efiqienca: 22.3%

Tempertura e operimit: -40 deri +80 gradë celsius

Garancia: 12 vjet Garanci për produktin, 25 vjet Garanci për fuqinë e prodhimit

Bluesun inverter Trefazor 10kw Në Rrjet

Artikulli: BSM10K-B

Fuqia: 10KW

Tensioni: 200Vdc~950Vdc

Madhësia: 480×420×180 mm

Certifikata: EN62109-1, EN62109-2 NB/T32004, AS3100, AS4777, EN 61000-6-2, EN 61000-6-3, IEC 62116:2014 ,IEC:2000-6-2

Garancia: 5 Vjet

Aplikacioni mobil SMART: I zgjuar dhe i përshtatshëm

  • Akses fleksibil
  • Mbështetja e të dhënave në renë(cloud) kompjuterike
  • Informacioni në kohë i defektit të alarmit

Inverter diellor i tensionit te larte 415v Lidhja e rrjetit 30kw 40kw 50kw 60kva Inverter diellor trefazor Invertor i fuqise diellore

Fuqia: 25KW

Tensioni: 380/400/415Vac, Trefazor

Madhësia:480*420*180 mm

Certifikata: CE/TUV, EN62109-1, EN62109-2 NB/T32004, AS3100

Garancia: 5 Vjet

Aplikacioni mobil SMART: I zgjuar dhe i përshtatshëm

  • Akses fleksibil
  • Mbështetja e të dhënave në renë(cloud) kompjuterike
  • Informacioni në kohë i defektit të alarmit

Services

Projektim
Instalim
Mirëmbaitje
Image
Image
Image
Image
Image

Pse na zgjedhni?

Jemi kompani entuziaste dhe inovative, me staf të certifikuar dhe produktet e çertifikuara që kemi zgjedhur për ju janë të testuara paraprakisht nga ne. Pra ju shesim produkte të cilat jemi duke i perdorur vet. Panelet tona janë të gjeneratës së fundit me efiqiencë 21.4% dhe punojnë te ndara për çdo rend qelizash.


Vizioni

Permes energjise se riperteritshme, se bashku me klientet tane, te shpetojme planetin.Të jemi kompania numër një për Energji të Rinovueshme duke ndihmuar në uljen e emetimit të tymit për fëmijët tanë, uljen e shpenzimeve të energjisë për klientët me përmbarim të impianteve fotovoltaike.


Misioni

Të jemi partner të fuqishëm me klientët dhe aksionarët tanë duke inplementuar projektet e tyre me efikasitet dhe efiçencë ekonomi